Workshops

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

Workshops vinter/forår 2018

Core Strength

Bug-muskulaturens vigtigste funktion er at skabe stabilitet i rygsøjle og overkrop. Med dette afsæt tager vi udgangspunkt i klassiske yogastillinger, der styrker mavemusklerne. Herigennem vil vi udforske, hvordan brugen af mavemuskler som stabilisatorer, kan forøge din evne til at udøve yogastillinger, mens du beskytter rygsøjlen – særligt den nederste del. 

TidLørdag d 3 marts kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Barn Forældre yoga-workshop (5-8 år)

Yoga for forældre og børn sammen, hvor alt foregår på børnenes præmisser – med leg, sjov og historie-fortælling. Vi laver klassisk yoga, leger med åndedrættet, sanserne og hele vores krop og er også lidt stille. Vi træner kroppens styrke, smidighed, balance og koordination. At være fælles om yoga er en sjov, berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn/barnebarn/niece på. Underviser: Rikke Stengade

TidLørdag d 7 april kl. 10.30-11.30
Pris: kr. 180,-
Tilmelding: Klik her

En stærk og smidig ryg

På denne workshop vil vi fordybe os i drejninger af enhver slags. Drejninger styrker og smidiggør rygsøjlen, hvormed drejninger er eminente til at afhjælpe rygsmerter. Både hofter og skuldre strækkes og styrkes, ligesom kroppens indre organer masseres, så blodgennemstrømningen øges. For at afspænde ryg og nervesystem afslutter vi med støttede fremoverbøjninger og en lang Savasana med fokus på åndedrættet.

TidLørdag d 14 april kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Bagoverbøjninger

Ingen andre stillinger kan strække hjerte og lunger som bagoverbøjninger kan. Dette styrker hjertets evne til at pumpe og lungernes elasticitet bevares. Derudover strækkes og styrkes især skuldre, arme og ryg ligesom bagoverbøjninger modarbejder den aldrende tendens til ‘krum ryg’. Bagoverbøjninger har en vitaliserende indvirkning på krop, sind og sjæl og efter workshoppen vil du føle dig opløftet med forøget energi og mental klarhed.

Vi bygger gradvist op fra de simple til de lidt mere krævende bagoverbøjninger og vi gør brug af hjælpemidler i det omfang det er nødvendigt således, at alle kan deltage.

TidLørdag d 26. maj kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Vinyasa flow

På denne workshop er hele kroppen i fokus. Vi vil udøve mange forskellige stillinger i sekvenser, hvor vi bevæger os fra stilling til stilling i et dynamisk flow. Selvom fokus overvejende er på flowet stillingerne imellem, vil tempoet variere og udøvelsen være mere eller mindre dynamisk. På workshoppen arbejdes således med udholdenhed, styrke, smidighed og ikke mindst koncentration. Vi afslutter workshoppen med et par genopbyggende hvilestillinger og en dyb afspænding af krop og sind.

TidLørdag d 16 juni kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Yoga i reb

Yoga-rebet er et fascinerende redskab til at skabe retning og særlig opmærksomhed i yogastillingerne. På dagens workshop laver vi både stående og omvendtstående stillinger, drejninger, bagoverbøjninger og fremadbøjninger i reb. Hermed arbejder vi med hele kroppen, som gennem yoga-rebet strækkes, åbnes, udvides og afspændes. Og særligt de omvendtstående stillinger i reb, har en beroligende indvirkning på sind og nervesystem. På denne workshop vil du med andre ord få en ny, sjov og indsigtsfuld oplevelse af velkendte yoga-stillinger: Extend and expand your body and mind through the yoga ropes.

Max 12 deltagere!

Tid: Lørdag d 7 juli kl. 9.30-12.30
Sted: Yogastien i Trekroner – Akacielunden 13A, 4000 Roskilde
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her.

Rabat

Pris for én workshop á 3 timers varighed: kr. 300,-
Ved deltagelse i mere end 3 workshops gives 20 % rabat på de efterfølgende workshops i samme sæson.

Betaling

Betaling via netbank, mobilepay eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 2520 Kontonr.: 6281658210
Betaling via mobilepay: 22316566

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.