Workshops

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

Styrk dit fundament

Lørdag d 22. september kl. 9.30-12.30

Stabilitet, lethed, stilhed, … Tre kernebegreber i yoga. 

På denne workshop vil vi udforske, hvordan brugen af hjælpemidler kan skabe rum og retning så netop stabilitet, lethed og stilhed kan blomstre – særligt i stående stillinger. Stående stillinger er fundamentale. De udvikler styrke, udholdenhed og smidighed og forbereder dig til alle andre asanas (stillinger). Benene aktiverer den nedre del af torso, mens armene den øvre. Dette gør det muligt for rygsøjlen at strække sig frit, vejrtrækningen forbedres og bevidstheden trænes til årvågenhed og nærvær. Brugen af hjælpemidler i kendte stillinger, åbner op for en dybere indsigt. Med et yoga-filosofisk afsæt bruger vi første del af workshoppen på asanas – anden del på Pranayama (åndedræt).

Pris: kr. 300,-

Tilmeld dig på dette link: Tilmeld

*

Fremadbøjninger og åndedræt

Lørdag d 17. november kl. 9.30-12.30

Nervesystemet falder til ro, tiden står stille og du kommer helt ned i gear.

I fremadbøjninger kommer hjertet under rygsøjlen. Dette aflaster hjertet og det parasympatiske system stimuleres. Fremadbøjninger kan således have en forløsende indvirkning og være særligt velegnede ved fx stress og forhøjet blodtryk. Vi starter med et par stående og støttede fremadbøjninger, men vil overvejende fordybe os i siddende fremadbøjninger. Herved strækkes både ben, hofter og ryg. Med henblik på at øge effekten, gør vi brug af en del hjælpemidler, så vi kan udøve stillingerne med uanstrengt anstrengelse. Vi afslutter workshoppen med indledende øvelser til Pranayama (åndedrætskontrol). Det betyder, at vi gennem en bevidst og kontinuerlig afspænding af krop og sind vil øve os i at skabe rum og retning for de egentlige åndedrætsøvelser.

Pris: kr. 300,-

Tilmeld dig på dette link: Tilmeld.

*

Nytårskur

Mandag d 31. december kl. 9.30-11.30

På årets sidste dag dyrker vi en gang energigivende yoga, der tager afsked med det gamle år og sætter sporene for det nye år. Du inviteres til at komme med dine ønsker til årets sidste praksis.

Pris: kr. 150,-

Tilmeld dig på dette link: Tilmeld

Rabat

Pris for én workshop á 3 timers varighed: kr. 300,-
Ved deltagelse i mere end 3 workshops gives 20 % rabat på de efterfølgende workshops i samme sæson.

Betaling

Betaling via netbank, mobilepay eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 2520 Kontonr.: 6281658210
Betaling via mobilepay/MyShop: 19559.

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.