Workshops

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

Workshops forår 2018

Bagoverbøjninger

Ingen andre stillinger kan strække hjerte og lunger som bagoverbøjninger kan. Dette styrker hjertets evne til at pumpe og lungernes elasticitet bevares. Derudover strækkes og styrkes især skuldre, arme og ryg ligesom bagoverbøjninger modarbejder den aldrende tendens til ‘krum ryg’. Bagoverbøjninger har en vitaliserende indvirkning på krop, sind og sjæl og efter workshoppen vil du føle dig opløftet med forøget energi og mental klarhed.

Vi bygger gradvist op fra de simple til de lidt mere krævende bagoverbøjninger og vi gør brug af hjælpemidler i det omfang det er nødvendigt således, at alle kan deltage.

TidLørdag d 26. maj kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Vinyasa flow

På denne workshop er hele kroppen i fokus. Vi vil udøve mange forskellige stillinger i sekvenser, hvor vi bevæger os fra stilling til stilling i et dynamisk flow. Selvom fokus overvejende er på flowet stillingerne imellem, vil tempoet variere og udøvelsen være mere eller mindre dynamisk. På workshoppen arbejdes således med udholdenhed, styrke, smidighed og ikke mindst koncentration. Vi afslutter workshoppen med et par genopbyggende hvilestillinger og en dyb afspænding af krop og sind.

TidLørdag d 16 juni kl. 9.30-12.30
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her

Yoga i reb

Yoga-rebet er et fascinerende redskab til at skabe retning og særlig opmærksomhed i yogastillingerne. På dagens workshop laver vi både stående og omvendtstående stillinger, drejninger, bagoverbøjninger og fremadbøjninger i reb. Hermed arbejder vi med hele kroppen, som gennem yoga-rebet strækkes, åbnes, udvides og afspændes. Og særligt de omvendtstående stillinger i reb, har en beroligende indvirkning på sind og nervesystem. På denne workshop vil du med andre ord få en ny, sjov og indsigtsfuld oplevelse af velkendte yoga-stillinger: Extend and expand your body and mind through the yoga ropes.

Max 12 deltagere!

Tid: Lørdag d 30 juni kl. 9.30-12.30
Sted: Yogastien i Trekroner – Akacielunden 13A, 4000 Roskilde
Pris: kr. 300,-
Tilmelding: Klik her.

Rabat

Pris for én workshop á 3 timers varighed: kr. 300,-
Ved deltagelse i mere end 3 workshops gives 20 % rabat på de efterfølgende workshops i samme sæson.

Betaling

Betaling via netbank, mobilepay eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 2520 Kontonr.: 6281658210
Betaling via mobilepay: 22316566

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.