Workshops 

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

En stærk og smidig ryg   

På denne workshop vil vi fordybe os i drejninger af enhver slags. Drejninger styrker og midiggør rygsøjlen, og kan dermed være eminente til at afhjælpe/forebygge rygsmerter. Gennem stående, siddende og liggende drejninger vil vi arbejde med hele rygsøjlen og alle de omkringliggende muskler. Da både hofter og skuldre er dybt involverede i drejninger, strækkes og styrkes disse led også, ligesom kroppens indre organer masseres, så blodgennemstrømningen øges og organernes funktionalitet optimeres. For at afspænde ryg og nervesystem afslutter vi med støttede fremoverbøjninger og en lang Savasan  

Tid: Lørdag den 26. september  kl 9.30-12.00.  

Pris: 300,- kr.    

Sted: Yogastien, Akacielunden 13a, 4000 Roskilde   

Tilmeld dig her: TILMELDING  

Nytårskur – Årets sidste dag

På denne årets sidste dag dyrker vi en gang energigivende yoga, der tager afsked med det gamle år og sætter sporerne for det nye år. Du inviteres til at komme med dine ønsker til dagens praksis. Alle med lidt kendskab til Iyengar yoga kan deltage.  

Tid: Torsdag den 31. december  kl 9.30-11.30.   

Pris: 200,- kr.     

Sted: Yogastien, Akacielunden 13a, 4000 Roskilde   

Tilmeld dig her: TILMELDING

Betaling

Betaling via netbank, mobilepay eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 0400 Kontonr.: 4024764937
Betaling via mobilepay/MyShop: 19559.

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.