Workshops 

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

Workshop: Yoga i reb

Lørdag 7. maj kl 9.30-12.00 eller Søndag 8. maj kl 9.30-12.00

Yoga-rebet er et fascinerende redskab til at skabe retning og opmærksomhed i yoga-asanas (stillinger). Særligt stabilitet, stilhed og lethed kan udforskes gennem yoga-rebet, som dermed kan give en dybere indsigt i asanas som et middel til meditation:
”As asanas are refined they automatically become meditative as the intelligence is made to penetrate towards the core of being.”
(B.K.S. Iyengar i Light on the Yoga sutras of Patanjali).
Gennem en bred vifte af forskellige typer stillinger åbnes, udvides og afspændes hele kroppen, mens særligt de ’omvendte’ stillinger i reb beroliger sind og nervesystem.

Max 12 deltagere!

Pris: kr. 300, –

 

Tilmelding: Lørdag d. 7 maj (en plads tilbage)

Tilmelding: Søndag d. 8 maj Tryk her

Betaling

Betaling via netbank eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 0400 Kontonr.: 4024764937

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.