Workshops

 

Workshops varer op til 3 timer, og giver derfor tid til fordybelse i et særligt tema. Det anbefales, at man har erfaring med Iyengaryoga for at deltage på workshops. På en workshop er der mulighed for at nørde lidt og få en dybere indsigt i det aktuelle tema, og med mere tid end på de sædvanlige hold, er der grobund for mange aha-oplevelser. Workshops bliver relativt hurtigt udsolgt, så tilmeld dig hurtigst muligt…

Yoga i reb 

Yoga-rebet er et fascinerende redskab til at skabe retning og opmærksomhed i yoga-asanas (stillinger). Særligt stabilitet, stilhed og lethed kan udforskes gennem yoga-rebet, som dermed kan give en dybere indsigt i asanas som et middel til meditation:
”As asanas are refined they automatically become meditative as the intelligence is made to penetrate towards the core of being.”
(B.K.S. Iyengar i Light on the Yoga sutras of Patanjali).
Gennem en bred vifte af forskellige typer stillinger åbnes, udvides og afspændes hele kroppen, mens særligt de ’omvendte’ stillinger i reb beroliger sind og nervesystem.
Max 12 deltagere! 

Tid: Lørdag den 14. marts  kl 9.30-12.00. 

Pris: 300,- kr.   

Sted: Yogastien, Akacielunden 13a, 4000 Roskilde 

Tilmeld dig her: Der er udsolgt! Men du kan sende en mail til maria@yogastien.dk, hvis du vil på venteliste.

En stærk og smidig ryg 

På denne workshop vil vi fordybe os i drejninger af enhver slags. Drejninger styrker og smidiggør rygsøjlen, og kan dermed være eminente til at afhjælpe/forebygge rygsmerter. Gennem stående, siddende og liggende drejninger vil vi arbejde med hele rygsøjlen og alle de omkringliggende muskler. Da både hofter og skuldre er dybt involverede i drejninger, strækkes og styrkes disse led også, ligesom kroppens indre organer masseres, så blodgennemstrømningen øges og organernes funktionalitet optimeres. For at afspænde ryg og nervesystem afslutter vi med støttede fremoverbøjninger og en lang Savasana.

Tid: Lørdag den 16. maj  kl 9.30-12.00. 

Pris: 300,- kr.   

Sted: Yogastien, Akacielunden 13a, 4000 Roskilde 

Tilmeld dig her: TILMELDING.

Betaling

Betaling via netbank, mobilepay eller kontant på dagen.
Betaling via netbank: Reg.nr.: 0400 Kontonr.: 4024764937
Betaling via mobilepay/MyShop: 19559.

Vilkår og betingelser

Tilmelding er bindende, og din betaling refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads væk til en anden. Giv gerne besked til via email: maria@yogastien.dk.

Yogastien forbeholder sig retten til at aflyse ved fx sygdom. Aflyses en workshop kan du vælge at få dine penge retur eller deltage på en anden workshop.